Fuar stand tasarımı firmaların stant ihtiyaçlarına çözüm olur. Şehir genelinde sürdürülen hizmetler kapsamında firmaların kendilerini fuar gibi toplu organizasyonlarda sergilemelerine imkân yaratılır. Fuarlar markaların gelişimine ve büyümesine büyük oranda katkı sağlaması nedeni ile önemlidir. Fuar stand tasarımı firmaları hem marka değerini artırmak hem de ürün teşhiri yapmak için gerekli her türlü hizmeti müşterilerine sunar.

Markaların kullanacakları stantlar hemen her yerde kurulabilir. Özel olarak tercih edilecek stantlar profesyonel anlamda firmalara hitap eder. Başarılı bir tasarıma sahip stantlar, fuarda dikkat çekmeyi başarır. Müşteriler ilgi çeken stantlara yoğun ilgi gösterir ve firmaların kısa sürede ürünlerini tanıtmaları mümkün olur. İşletmeler stant ihtiyacı olduğunda iç mimarlık hizmeti sunan firmalar ile iletişime geçerek her türlü stant hizmetini alabilir. Stant hizmeti alırken sonuçlardan memnun olmak için tasarım aşamasında şu konulara dikkat edilmelidir;

  • Stant tasarımı ürünü ön plana çıkartacak şekilde olmalı
  • Standın tasarımı karmaşık bir yapıya sahip olmamalı
  • Sunuş ile ilgi çeken tasarım çalışmaları yapılmalı
  • Firmayı en iyi şekilde ön plana çıkartabilecek stant tasarım çalışmaları yapılmalı
  • Hazırlanan stant ziyaretçilerde ilgi ve merak uyandırmalı

Her anlamda ziyaretçilerden beğeni alan, ürün teşhirinin başarılı bir şekilde yapılabildiği ve gizliliği ile merak uyandıran stantlar firmalara her koşulda başarı getirir. Fuar stant tasarımı firmaların ihtiyaca uygun hazırladıkları stant tasarımları ile firmaların sektördeki yerlerini garanti altına almalarını sağlar.

Fuar Stand Kullanımının Avantajları

  • Fuar standı kullanmak firmalara birçok açıdan yarar sağlar. Bunlardan bazıları şu şekildedir;
  • Fuar standına sahip olmak, organizasyonda bulunan diğer kitlelere de hitap edebilmeyi sağlar.
  • Fuara gelen potansiyel müşterilere kolayca ulaşılabilir.
  • Başarılı bir ürün tanıtımı ile firmanın satışlarında ciddi oranlarda yükselme görülür.
  • Firmaya özel olarak hazırlanan stantlar birden fazla kez kullanım imkânı vermesi ile son derece ekonomiktir. Bu sayede ekstra maliyete gerek kalmadan firmaların birçok organizasyonda yer almalarını sağlar.
  • Firma hizmet verdiği sektörde prestij sahibi olur.
  • Marka değeri yaratmak isteyen firmalar fuarlara katılarak kısa sürede tanınırlık seviyesini artırabilir.

Fuar stant tasarımlarında bütünlüğü koruyacak çalışmalara yer vermek oldukça önemlidir. Yani sadece stant içi tasarımlarını hazırlayarak bir hizmet ortaya koymak son derce yanlıştır. Standın içi kadar dış tasarımı ve planlamasının da iyi ölçüde yapılması gerekir. Müşterilere doğrudan hitap eden, giriş ve çıkış kapılarının doğru alanlara yerleştirildiği stantlar başarılı çalışmalar arasında sayılabilir. Bununla birlikte stant tasarımı yapılırken ideal büyüklüğün ve boyutun yakalanması da başarıyı doğrudan etkiler. Gereksiz yere büyük yapılan ve çok büyük alan kaplayan stantlar eğer hak ettiği gösterişe sahip olmaz ve ilgi çekmezse firmalara istenilen geri dönüşlerin olmasını engeller. Fuar stantları tasarlanırken;

  • Yan panellerin, iç duvar kısmında belirgin bir formül oluşturacak şekilde hazırlanması gerekir.
  • Standın boya ve diğer tasarım malzemelerinin firmanın marka ve logosuna uygun kriterlere sahip olduğundan emin olunmalıdır.
  • Bağlantı öğeleri mümkün olduğunca gizlenmelidir. Bu şekilde stand bir bütün olarak görünür.

Stant tasarımında başarı sağlayan ve hem yurt içi hem yurt dışı fuar organizasyonları için stant hazırlayan firmalar ile iletişime geçerek en iyi sonuçların alınması mümkün olur. Fuar stand tasarımı müşterilerine istekleri doğrultusunda onlara en iyi hitap edecek stant tasarımlarını hazırlayarak sunar.

FUAR TASARIM FIYATLARI
Fuar stant tasarımları her firmaya iş hayatında en az bir kez gerekli olur. Öyle ki firmalar fuarlarda etkili bir reklam yapma fırsatı yakalar. Yeni müşterilere ulaşır ve marka değerini artırır. Stant fiyatları tasarımda eklenecek özelliklere ve kullanılan malzemelere göre değişir Ahşap stant ile modüler stant modellerinin fiyatları birbirinden farklıdır. Bunun dışında özel stant tasarımlarında eklenmesi istenen her ekstra özellik fiyatın yükselmesine neden olur. Bir kez sahip olacağınız stantlarda firmanıza özel detaylara sahip olmak ve akılda kalıcı bir tanıtım yapabilmek için yüksek bütçeli stant tasarımlarını tercih edebilirsiniz. Kısıtlı bir bütçeye sahipseniz standart fuar standı tasarımları arasından dilediğiniz modeli beğenebilir ve firmanıza göre küçük detaylar ile standı özelleştirebilirsiniz.

Yüksek Dizayn Fuarcılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile letişime geçerek bütçenize uyacak kapsamlı stant tasarım hizmetleri satın alabilirsiniz.

Sizde Stand Kiralama Fiyatları ve Stand tasarımları konusunda uzman kadro ile çalışmak isterseniz. 0(232) 334 09 52 veya iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Comments are disabled.